Tømrerfirma Århus

Tømrermester Magnus Bjerre er manden bag det professionelle tømrerfirma i Århus. Tømrerfirmaet tilbyder håndværk i den højeste kvalitet, hvilket inkluderer grundig rådgivning og tidsdygtig levering. Hos os er bygningsprocessen centreret omkring kundens forventninger og behov, så selv om der altid levereres til den rigtige tid og pris, er det aldrig på bekostning af kvaliteten. Blandt vores kompetente stab af tømrer, hersker der en stor respekt for kompromisløsheden, hvad angår det gode håndværk, og vi er derfor ikke tilhængere af nemme løsninger. Dette kommer utvivlsomt vores kunder til gode, som derfor altid kan vide sig sikre på et optimalt resultat.

Derfor, når du bestiller en tømrer i Århus hos Magnus Bjerre får du lutter fagmænd. Alle i tømrerfirmaet har grundig erfaring med at udføre alle former for opgaver inden for håndværksfaget, og der indgås kun samarbejde med nogen af de dygtigste underentreprenører i branchen. På baggrund af dette, kan virksomheden uafhængigt af omfanget og typen på opgaven imødekomme kundens individuelle krav.

Vi, i tømrerfirmaet, tilbyder professionelt håndværk til private kunder såvel som boligforeninger, virksomheder og offentlige institutioner. Herunder fremgår et udpluk af nogle af de mange opgavetyper, som vi har solid erfaring med at varetage:

  • Renovering og modernisering
  • Tilbygninger
  • Tagarbejde
  • Terrasselægning
  • Isolering
  • Nybygninger
  • Opsætning af køkkener
  • Gulvarbejde
  • Udskiftning af vinduer og døre​

Så uagtet om du har problemer med utætte vinduer, ønsker mere plads i form af en tilbygning, eller går med en drøm om at renovere hele huset, så kan vi, Magnus Bjerre og hans professionelle stab, med sikkerhed varetage opgaven. Samarbejdet vil bære præg af god og tillidsfuld kommunikation, hvor det, der bliver lovet, også bliver overholdt. Det vil sige, at du får en håndværker, som kommer til tiden, og som tager telefonen, når du ringer, samtidig med, at du ikke risikerer, at den aftalte pris ændrer sig undervejs i bygningsprocessen. Hvis dette lyder som noget for dig, så kontakt Magnus Bjerre i dag for en uforpligtende samtale om dit næste boligprojekt.

Det kan jeg hjælpe med

Udskiftning af vinduer – udskiftning af døre – udskiftning af tagrender – opsætning af køkken – lægning af terrasse – alt tagarbejde – almindelig vedligeholdelse – isoleringsarbejde – montage af kviste – hegn – lægning af gulv – montage af skillevægge – opsætning af lofter, gips og rustik – ny carport/garage – beklædning – opbygning af udhuse og haveskure – legehuse – tilbygning – ombygning – montage af trapper – havestuer – general renovering – modernisering og hvad du ellers kan komme i tanke om.

OPLYSNINGER

+45 29 71 24 25

info@magnusbjerre.dk

34473145

NAVIGATION

Scroll til toppen

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.