Tilbygninger

Tømrerfirmaet har grundig erfaring med at varetage forskellige typer af tilbygningsopgaver i Århus og de omkringliggende byer såsom Viby, Brabrand, Åbyhøj og Højbjerg. Vores mål er at sikre, at håndværket er i høj kvalitet, og at du som kunde ender med et slutresultat, der tilgodeser din families behov og livsstil.

Med en tilbygning er mulighederne uendelige, men det kan være vanskeligt som kunde at vide præcist, hvad der rent byggeteknisk kan lade sig gøre. Derfor kan man med fordel gøre brug af vores mange års erfaring og ekspertise på området, så vi i fællesskab kan få realiseret dine boligdrømme. Vi ved, hvilke krav, der stilles af myndighederne og hvilke byggeteknisk forhold, man skal tage hensyn til – derfor kan vi sikre, at processen forløber som den skal, og du opnår det tilsigtede resultat.

I tilbygningsprojekter er der som regel tilknyttet en arkitekt, hvis job er at varetage selve designet på bygningen. Vores job som tømrerfirma er, at føre arkitektens ide ud i virkeligheden og sikre, at bygningsprocessen stemmer overens med denne forudbestemte designplan. For at opnå det optimale resultat, vægter vi samarbejdet med den tilknyttede arkitekt rigtig højt, da vi således kan få et indblik i de bagvedliggende tanker i plantegningen. Dette øger vores effektivitet, da vi således kan agere i overensstemmelse med arkitektens vision og sikre, at kunden får sine eksakte ønsker opfyldt.

Sidder du inde med et ønske om at få bygget en ekstra tilbygning, så kontakt os for en uforpligtende samtale. Uanset om du ønsker en tilbygning, hvor man viderefører husets originale stilart og æstetiske udtryk, eller om du ønsker at bygge en tilbygning, der udgør en kontrast til den eksisterende bygning, så kan vi med sikkerhed varetage opgaven. Vi har nemlig erfaring med tilbygninger af enhver art. Herunder kan du se nogle af de tilbygningsopgaver vi varetager:

  • Udestue
  • Udvidelse af boligarealet
  • Garage og carport
  • Terrasse
  • Værksted/Skur
  • Udvidelse af tage

I dialog med arkitekten sikrer vi os at de byggetekniske- og myndighedsmæssige krav er overholdt og at projektet udføres præcist og omhyggeligt.

OPLYSNINGER

+45 29 71 24 25

info@magnusbjerre.dk

34473145

NAVIGATION

Scroll til toppen

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.