Renovering af Friis & Moltke villa i Brabrand

I foråret 2013 fik Tømrermester Magnus Bjerre til opgave at renovere en Friis & Moltke villa i Brabrand. Det var med stolthed og respekt, at vi gik i gang med den meget spændende process. Renoveringen krævede, at vi som virksomhed i samarbejdede med kunden tog os tid til at sætte os ind i flere forskellige løsningsmodeller. Mest af alt fordi renoveringen af Friis & Moltke villaen skulle tage udgangspunkt i de oprindelige tanker tegnestuen havde, da huset blev tegnet i 60erne.

Samarbejdet med bygherren har været en meget vigtig brik i processen, fordi de havde input, tanker og krav i forhold til villaens endelige udtryk og bibeholdelsen af de oprindelige tanker med en Friis & Moltke villa. Friis & Moltke tegnestuen i Aarhus har også været med på råd i processen, og de gamle tegninger og idéer er flittigt blevet brugt for at sikre, at idéen med husets rum, funktionalitet og udtryk er blevet bibeholdt. I april 2013 kunne vi med stolthed aflevere det færdige hus til bygherren.

I virksomheden søger vi altid nye lignende projekter som kan udfordre vores dygtige medarbejdere og glæde endnu flere villaejere i fremtiden.

Scroll til toppen

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.